Как помочь себе больше двигаться

Как помочь себе больше двигаться

Навантаження вважається достатньою і приносить користь для здоров'я, коли дихання людини стає злегка прискореним і биття серця стає трохи швидше. Наприклад, після швидкої ходьби або їзди на велосипеді.

Починати будь-які фізичні вправи потрібно повільно. При появі задишки або запамороченні необхідно знизити навантаження. При безперервних симптомах, слід звернутися до лікаря і підібрати навантаження, які підійдуть.

Для дорослої людини щотижневі помірні або інтенсивні навантаження повинні складати не менше 150 хвилин. Як же мотивувати себе більше рухатися?

Для початку, потрібно вибрати заняття, яке до душі.

Сюди можуть входити будь-які види спорту. Тим, кому не подобається спорт є достатньо інших активних занять, таких як робота на садовій ділянці, вигулювання чотириногих, піші прогулянки, їзда на велосипеді, танці і так далі. Іншими словами, все, що змушує більше рухатися.

Зовсім необов'язково займатися одним і тим же. Їзда на велосипеді сьогодні, плавання в басейні завтра, прогулянка або танці післязавтра.

Корисно включити нескладні вправи в режим дня. Замість поїздки на ліфті - піднятися по сходах, пройтися після роботи кілька зупинок пішки. Це не складно, і в той же час змушує більше рухатися.

На роботі людина часто подовгу сидить. Необхідно періодично вставати, підійти до колеги, випити склянку води або просто пройтися по коридору.

Для підвищення стимулу, можна знайти однодумця для спільних занять.Найчастіше друга людина є хорошим мотиватором і привносить в фізичну активність більше привабливості.

Починати завжди складно, але чим більше людина рухається, тим краще для здоров'я і суглобів.

Вікові зміни організму не проходять без сліду. Продукування синовіальної рідини сповільнюється, а хрящі не витримують зносу. Уражена хрящова тканина обмежує свободу рухів. З'являється ризик розвитку артритів і артрозу.

Захворювання загрожує тим, хто веде малорухливий спосіб життя. Відсутність належної навантаження призводить до ослаблення мускулатури. Колінних суглобів все важче витримувати масу тіла.

Активний спосіб життя позитивно впливає на суглоби, оскільки міцні м'язи здатні забезпечити стійке з'єднання кісток. М'язи повсякденно «звалюють» на себе певну частину навантаження, знижуючи суставное тиск.

Не варто форсувати і стежки. Починати потрібно з десятихвилинної руху (вправи) кожен день, якщо все проходить добре, збільшити час на п'ять хвилин щотижня. Так набагато легше дотримуватися наміченого плану.

При захворюванні суглобів рекомендовано застосування хондропротекторів, наприклад, Гіалгель. Його діюча речовина: Хондроїтину сульфат, - уповільнює процес деградації хрящової тканини без негативного системного впливу на організм. І чим раніше почати лікування хондропротекторами, тим більше ефективніше воно буде. Також до складу засобу Гіалгель входить екстракт Босвел, який надає протизапальну дію, порівнянне з дією НПЗП, але без побічних ефектів для органів травлення. Застосовується Гіалгель неінвазивної, місцево.Вся інформація про Гіалгель на цьому сайті.

 

Заказать сейчас