Хондропротекторы из холодильника

Хондропротекторы из холодильника

Що таке колаген і навіщо він нам потрібен?

 Колаген - це білок.  Але не зовсім звичайний - його амінокислотний профіль не повний.  Але при цьому зі своїми завданнями колаген справляється прекрасно.  Він забезпечує еластичність і міцність сухожиль, зв'язок, хрящів, суглобів, кісток.  Колаген - це ключ до здоров'я і довголіття нашого опорно-рухового апарату.

 Чим старше ми стаємо, тим менше наш організм виробляє колагену.  Тому з віком з'являються проблеми з суглобами, йде гнучкість, з'являються зморшки.  Причому, при хронічному дефіциті колагену страждати буде не тільки зовнішній вигляд і опорно-руховий апарат, а й можуть відбутися порушення в роботі серцево-судинної системи.

 Колаген вкрай необхідний для підтримки гарного самопочуття, збереження здоров'я і привабливого зовнішнього вигляду в будь-якому віці.  Але з роками потреба в коллагене тільки збільшується.

 Для спортсменів підтримку нормального рівня колагену в організмі дуже важливо.  Під час тренування навантаження випробовують не тільки м'язи, але і суглоби, сухожилля і зв'язки.  Особливо сильно дістається нашому опорно-руховому апарату при різних ривках, поштовхах, стрибках і вибухових рухах.

 Одним з найпопулярніших останнім часом видів спорту є Кроссфіт або, як його ще називають, функціональний тренінг.  Але разом зі своєю ефективністю в справі зміцнення м'язів він одночасно є і найбільш небезпечним видом навантаження для нашої опорно-рухової системи.

 Втім, і вічно юний бодібілдинг нітрохи йому не поступається.  Деякі базові вправи можуть викликати запалення сухожиль (тенденіт).  Наприклад, жим штанги лежачи на горизонтальній лаві або жим штанги через голову.  А підтягування на турніку з додатковою вагою може стати причиною травми обертальної манжети плеча.

 Хондроітин

 Найчастіше виходить так, що замість здоров'я і довголіття, не в міру активний відвідувач спортзалу отримує травми і розтягування.  Тому, на тлі занять спортом обов'язково необхідно думати про захист своїх зв'язок і суглобів від пошкодження.  І в цьому можуть допомогти спеціальні добавки - хондропротектори, в складі яких є хондроїтину сульфат.

 Вони добре справляються зі своєю місією.  Але також не варто забувати і про вохможно введення в свій раціон продуктів харчування, що містять Хондропротектівние речовини.  Вживати їх можна всім, але для спортсменів страви, що містять такий вид білка, повинні обов'язково входити в раціон.Ето бульйони холодці і желе.

 Такі страви, особливо, холодець, здавна використовувалися у всіх кухнях світу, як засоби для захисту суглобів.  В Австрії його називають сальтисон, у Франції - аспік, в Китаї - скляне м'ясо, а в Чехії - сальтисон.  Основа їх - насичений м'ясний бульйон, так багатий натуральним хондроїтином.

 Желе - це взагалі розмова особлива.  Це просте в приготуванні блюдо можна легко перетворити в по справжньому смачний і корисний десерт.

 Натуральні джерела хондроїтину і гіалуронової кислоти діють на наш організм комплексно і покращують не тільки роботу опорно-рухової системи, а й омолоджують весь організм в цілому.  На основі таких страв повинні будуватися фітнес-рецепти всіх, хто хоче жити довго і веде при цьому активний спосіб життя.  Хондроітин, колаген при регулярному присутності в раціоні, стануть вірними помічниками в підтримці здоров'я, гарного самопочуття і привабливого зовнішнього вигляду.

 Але аптечні сертифіковані засоби для захисту суглобів - це оптимальний варіант профілактики травм і усунення вже існуючих проблем суглобових тканин.  Одне з таких засобів - Гіалгель, що містить у високих концентраціях гіалуронову кислоту, хондроїтину сульфат, протизапальну речовину екстракт босвелії і провідник Тізол, завдяки якому весь ансамблю діючих речовин проникає в глибину суглоба.  Зв'яжіться з нами за телефонами, вказаними на сайті, і отримаєте додаткову консультацію.

 

Заказать сейчас