Драгоценная гиалуроновая

Драгоценная гиалуроновая

Цього скарби так мало в нашому тілі - всього 15 грам. І при цьому вона всюди: від кришталика ока до нігтів - весь наш міжклітинний матрикс, каркас нашого тіла складається з гіалуронової кислоти, колагену і еластину. Навіть пильність зору і зачаття нового життя відбувається з її участю.

Гіалуронова кислота - мастило для кожного з 250 суглобів. Вона дарує зволоженість шкірі, всіх внутрішніх органів, зв'язкам.

І все б чудово, якби з кожним роком не виснажувалися її дорогоцінні запаси. Ми починаємо «старіти» вже з 25 років .... руйнується наша гіалуронова кислота, колаген, еластин .... Сповільнюються процеси їх синтезу в тілі. І до 40-50 років кількість гіалуронка знижується в 2-3 рази.  

А як же заповнити?

А можна так? Будинки. На кухні. Випити 30 мл смачного сиропу гиалурона-хондроітінового комплексу і наповнити гіалуроновою кислотою все тіло одночасно! У косметичних цілях безумовно такий прийом виправданий. Але, на жаль, для поповнення обсягу синовіальної рідини цього недостатньо. Замінити старе мастило в кожен суглоб і запустити вироблення власної гіалуронової кислоти і відновлення хрящів можливо спеціалізованими способами. Багато хто чув про внутрішньосуглобових ін'єкціях. Але як же уникнути неприємних інвазіни процедур? - Гіалгель - гідна заміна ін'єкцій.  

Гіалгель став тим проривним засобом, який дозволив через мінімальними зусиллями і безболісно здійснювати відновлювальні процедури на сустваве. Завдяки Гіалгель також терміни відновлення після проведеної хірургії багаторазово скорочуються.

Ми самі, своїми діями формуємо, як відчувати себе, наскільки легко рухатися.

Наші суглоби влаштовані як «складні шарнірні механізми». Природою закладено, що суглоби повинні працювати все життя. Але бувають ситуації, коли починають турбувати дискомфорт, відчуття скутості, біль, заклинювання або навіть обмеження рухів - це перший симптом, що треба вирішувати проблему. І в цьому вам допоможе впоратися з проблемою Гіалгель.

Це оптимальний вибір безін'єкційна оздоровлення суглобів засобом.

Заказать сейчас