Брак после 55?

Брак после 55?

«Кохання всі віки покірні…», - стверджував відомий поет, а жінки 55+ додають, що кількість років не є перепоною для заміжжя. Можливість знайти чоловіка є у всіх жінок, було б бажання.

Перш ніж розпочати пошуки ідеального партнера для спільного життя, слід чесно відповісти самій собі: Яка мета?. Адже це серйозний крок, що впливає на долю щонайменше 2 людей.

Найчастіше відповіді такі: збіг поглядів, підтримка, довірчі відносини, захист, позбавлення самотності. Звичайно, заради цього можна піти на багато, укладання шлюбу – один із варіантів.

Самотні жінки часом соромляться свого віку, бояться, що оточуючі не так зрозуміють. Ті, хто вважає шлюб після 55 років, викликає вчинком, як правило, проводять життя на самоті. Ті, хто відкритий для спілкування, мають шанс зустріти гідного супутника життя.

Безперечно, коли турбує хвороба, тут не до любовних та романтичних стосунків. Захворювання вибиває із колії, погіршує настрій. Необхідно звернутися до фахівця, якщо є якісь проблеми. Нові знайомства та стосунки завжди можна встигнути завести, а турбота про здоров'я насамперед. Не варто забувати, що еліксир здоров'я знаходиться всередині нас: мислити потрібно позитивно, навіть якщо є відчуття, що все довкола погано, а хворий колінний суглоб постійно заважатиме насолоджуватися життям. Слід перетворити позитивне мислення на ритуал, що відбувається щодня, і неодмінно здоров'я покращає.

Біль у колінному суглобі – це найчастіше прояв остеоартрозу. Захворювання є найпоширенішою формою суглобової патології.Для лікування застосовують засоби, спрямовані на уповільнення прогресування захворювання, зменшення запалення, зміцнення тканин. Всім цим напрямкам відповідає засіб для зовнішнього застосування ГІАЛГЕЛЬ, що має у своєму складі гіалуронат натрію, екстракт босвелії. Гелеву основу становить аквакомплекс гліцерофосфату титану – Тізоль. Головною властивістю останнього є унікальні провідникові якості, що дозволяють проникнути складовим ГІАЛГЕЛЯ на глибину до 7 см, що дозволяє успішно конкурувати з внутрішньосуглобовими ін'єкціями.

Ще однією причиною неготовності заводити нові відносини після 55 років є небажання змінювати свої звички. Ця причина довго живуть на самоті жінок перебуває глибоко у підсвідомості.

І все ж таки, як вийти заміж після 55 років? Тут важливо зробити акцент на тому, що зав'язати знайомство з чоловіком не важко. Але в такому віці вже шкода витраченого часу на порожнє спілкування, непотрібні зв'язки. З цих причин слід одразу вирішити, який саме чоловік потрібен і вже після цього планувати подальші дії.

Заказать сейчас