Если заболели колени

Если заболели колени

Кістки, хрящова тканина, м'язи, зв'язки та сухожилля – все це складові колінного суглоба. Якщо в одній із цих частин відбудуться зміни, то організм одразу нам просигналізує больовими відчуттями. Болі в колінах можуть бути викликані різними травмами та забитими місцями або запально-дегенеративними змінами. Найчастіше коліна болять через травми. 

НА ЗАМІТКУ. Близько 50 відсотків травм опорно-рухового апарату припадає на колінні суглоби. Біль у коліні після травмування виникає під час ходьби або руху. Тому, якщо попередником болю був серйозний забій, варто зробити рентгенологічний знімок і звернутися до фахівця, щоб він призначив адекватне лікування або видалив скупчення крові в порожнині суглоба (гемартроз) при ушкодженні. Зміщення надколінка також можуть характеризуватись сильними болями. Щоб усунути неприємні відчуття, необхідно повернути колінну філіжанку у фізіологічне становище. Надати в цьому допомогу здатний досвідчений кваліфікований лікар. 

Остеоартроз колінного суглоба - захворювання, що характеризується пошкодженням суглобового хряща, з наступними змінами в кістки. Недуга провокує сильний біль у колінах. Прогресування хвороби відбувається досить швидко. Для лікування остеоартрозу застосовують нестероїдні протизапальні засоби. Треба знати, що препарати цієї групи подразнюють слизову оболонку шлунка і кишечника.

Також при вираженому запаленні можуть призначатися кортикостероїди, але вони приймаються суворо під контролем лікаря, так як ця група відноситься по суті до гормональної терапії. 

 У схему лікування при остеоартрозі входять хондропротектори. 

Для збереження активного та якісного способу життя рекомендуємо до застосування ГІАЛГЕЛЬ – ефективний та безпечний засіб для лікування остеоартрозу та інших захворювань суглобів при звичайному зовнішньому застосуванні. Його діюча речовина Хондроїтину сульфат – уповільнює процес деградації хрящової тканини без негативного системного впливу на організм. І чим раніше розпочати лікування хондропротекторами, тим ефективнішим воно буде. Також до складу засобу ГІАЛГЕЛЬ входить екстракт Босвелії, що має протизапальну дію, порівнянну з дією нестероїдних протизапальних препаратів, але без побічних ефектів на органи травлення. ГІАЛГЕЛЬ не має побічних дій, володіє яскраво вираженими протизапальними та регенеративними властивостями. діабет, ряд інфекційних захворювань, гормональні збої, а також нестача необхідних вітамінів та мінералів.

Заказать сейчас