Бюджетное похудение

Бюджетное похудение

Питання про те, як навчитися поменше їсти, хвилює не тільки власників пишних форм, дієтологів, але і вчених. У своїх дослідженнях що вони тільки не використовують: розмір і колірну гамму столового посуду, зображення страв, фотографії застольніков ...

У своїх дослідженнях фахівці прийшли до наступних висновків.

ПОВІСИТИ ДЗЕРКАЛО В КІМНАТІ, де харчуються

Дзеркало виявилося хорошим помічником в боротьбі з надмірним поїданням їжі, до такого висновку прийшли психологи з Флориди. Добровольцям пропонували салат з фруктів або тістечко, а також кімнату з наявністю дзеркал або без.

Салат схвалили всі, а ось ті, хто вибрав тістечко і кімнату з дзеркалами - аж ніяк. Воно їм здалося не настільки смачним і апетитним, як їх опонентам в кімнаті з відсутністю дзеркал.

Відображення в дзеркалі любителям багато і смачно поїсти вказує на те, як вони виглядають з боку і оцінити свої вчинки.

На думку психологів, наявність дзеркала відображає розбіжність поведінки таких людей до стандартів здорового способу життя і створює дискомфорт. Це не приносить задоволення насолодитися їжею в повній мірі.

спокійній обстановці

Дослідники впевнені, що тиха атмосфера може врятувати від черевоугодництва. Адже коли людина їсть під телевізор, гучне музичний супровід, то звуки поглинають жування, ковтання і плямкання - і як результат, з'їдається більше їжі. Все змінюється, як тільки починають бути чутні звуки, що видаються під час їжі.

ЧИСТОТА І ПОРЯДОК

Крім естетичного задоволення, чистота і порядок навколо відіграють чималу роль в питанні прийнятих продуктів.Знаходження в безладної обстановці недозволено для тих, хто намагається дотримуватися дієти.

Проведені дослідження продемонстрували, що в хаотичній обстановці добровольці з'їдали більше їжі, ніж ті, хто перебував на чистій і тихій кухні. Тому, хто хоче підтримувати форму або скинути вагу, психологи пропонують підтримувати чистоту і порядок навколишнього оточення.

Ми не дарма торкнулися теми контролю ваги. Адже добре відомо, що зайва вага створює додаткове навантаження на суглоби, впливає на опорно-руховий апарат, особливо на колінні суглоби. Здавалося б, усього лише 0,5 кілограм зайвої ваги, а відбувається істотне навантаження на суглоби, сприяючи швидкому розвитку їх дегенеративно-дистрофічних змін, і в першу чергу страждає хрящова тканина.

Тому, для тих, хто схильний до повноти і має патології суглобів потрібно звертати увагу на раціон харчування. А вищеперелічене бюджетне схуднення допоможе дещо зменшити порції і не привести до переїдання.

Для лікування остеоартрозу і великої кількості інших захворювань органів опорно-рухового апарату ефективним засобом є засіб Гіалгель - 3-компонентний препарат з ідеально збалансованим співвідношенням. Гіалгель не має аналогів, має потужний комплексним терапевтичною дією. Відновлює синовіальнурідину і хрящову тканину, знімає запалення.

 

Заказать сейчас