Право на свой вес

Право на свой вес

Людям, що бояться зайвої ваги, живеться нелегко.  Адже подібні фобії викликають не тільки сумніви стосовно до зайвої ваги у інших, але і страх набрати його самому.

 У страху перед зайвою вагою є і цілком буденні причини: повним людям живеться складніше, ніж струнким.  Адже все в цьому світі розраховане на стандартний розмір: сидіння в транспорті, спальні місця в купе поїздів, двері в будинку і квартири і т. П.

 Менш очевидні (вірніше, менш визнані суспільством) труднощі чекають товстунів при спілкуванні з оточуючими.  Адже нас з дитинства вчать з настороженістю ставитися до тих, хто не вписується в поняття норми.  Дивно: навіть проблеми зі здоров'ям огрядним людям складніше вирішувати, тому що більшість лікарів на скарги таких пацієнтів реагують приблизно так: «А що ви хочете при вашій вазі?  Худніть, а потім будемо розбиратися з іншими проблемами! »

 Як вже було сказано, рука об руку з фетофобамі йдуть обезофобія - ті, хто найбільше бояться відчути осуд оточуючих через зайвих кілограмів.  Для них поняття норми - своєрідний психологічний милицю, який допомагає відчувати себе впевненіше.  Саме вони переконані, що, тільки ставши стрункими, вони стануть улюбленими і успішними.

 Але з чим не можна не соглоасіться: зайва вага створює труднощі для підтримки здоров'я.  Але якщо мова йде не про сьогодення ожирінні (це вже хвороба, яку необхідно серйозно лікувати), то проблему зайвої ваги в плані навантаження на суглоби і хребет легко відчути в такий спосіб: навіть один скинутий кілограм має значення, спробуйте проходити весь день з літровим пакетом молока  в руках.  А потім позбудьтеся від нього, і ви зрозумієте, наскільки вам стало легше.  А скільки пакетів молока зараз на Вашому тілі?

 Як правило, надмірна вага створює додаткове навантаження на суглоби, впливає на опорно-руховий апарат, особливо на хребет, тазостегнові і колінні суглоби, сприяючи швидшому розвитку їх дегенеративно-дистрофічних змін, при яких в першу чергу страждає хрящова тканина, що покриває поверхню суглоба  .  У міру руйнування і стоншування межсуставного хряща страждають і навколишні суглоб тканини (синовіальна оболонка, прилегла кістка, м'язи).  Якщо цей процес не зупинити, справа може закінчитися хронічним больовим синдромом, а в кінцевому рахунку протезуванням потерпілого суглоба.

 Якщо ви страждаєте зайвою вагою (див. Таблицю), вас турбує біль у спині і суглобах, важливо негайно вживати заходів щодо зменшення маси тіла.  Для цього досить зробити ряд простих, але досить дейст¬венних кроків.

 Крок 1. Налагодити харчування.

 Крок 2. Дотримуватися адекватну фізичну активність.

 Крок 3. Почати тривалий курсової прийом хондропротекторів або застосувати більш сучасний і результативний підхід: пройти відновлюючий курс за допомогою засобу Гіалгель.

 Гіалгель - спеціалізоване засіб для відновлення працездатності зношених суглобів і наповнення обсягу синовіальної рідини.  Тобто Гіалгель бореться з причиною - деградацією суглобових тканин, а не з последствіяміт проблеми.

 Гіалгель попередження розвитку артрозу у груп ризику, наприклад, у людей з надмірною масою тіла, з успіхом заменгяет внутрісуглобні ін'єкції.  У тому числі Гіалгель можна застосовувати для паузи в розпочатому раніше ін'єкційному лікуванні.  Також прийом Гіалгелгеля обгрунтований для заміни тривалих дорогих курсів хондропротекціі мазевими і таблетованими формами хондроитин сульфату і глюкозаминогликан.

 З успіхом Гіалгель застосовується і в спортивній медицині, особливо в видах, пов'язаних зі стрибками і підняттям тяжкості.

Вибирайте для себе Гіалгель!

Заказать сейчас