Теплая ваанна при псориатрическом артрите

Теплая ваанна при псориатрическом артрите

Немає нічого кращого, ніж з'ясувати, що щось приємне може бути дійсно корисним для нас.  Наприклад, гаряча ванна має лікувальні властивості для нашого організму.  Ще наші предки знали, що час, проведений у ванній або лазні допомагає відновитися, набратися енергії та сил.  Згадайте тільки японську традицію купання або римські лазні.  Ось деколько причин, за якими ви повинні набрати сьогодні гарячу ванну і насолодитися нею.

Гаряча ванна зменшує біль в м'язах.

Вода високої температури збільшує кровообіг, що, внаслідок, знімає біль і напругу в м'язах.  Було доведено, що додавання епсонових солей в теплу ванну допоможе зменшити запалення в суглобах, викликане артритом або іншими м'язовими захворюваннями.  Протизапальні властивості соляних ванн також показали позитивний ефект на людях, які страждають від метаболічних захворювань, таких як діабет типу II.

Прийняття ванни зміцнює серцево-судинну систему.

Згідно з дослідженнями, регулярне вживання теплої ванни, може знизити артеріальний тиск.  Це важливо, тому що зниження артеріального тиску може допомогти в запобіганні більш серйозних серцевих захворювань, таких як серцевий напад або інсульт.  Використовуючи високу температуру, щоб стимулювати кровообіг, ви створюєте вашому тілу міні-тренування.

А ще тепла ванна послаблює симптоми багатьох захворювань опорно-рухового апарату, включаючи артрит, фіброміалгию і болю в попереку.

Так прийняття ванни рекомендують при загостренні псоріатичного артриту.  Псоріатичний артрит є приблизно у 30 відсотків людей з псоріазом.  Він викликає запалення суглобів і біль в них.  Багато пацієнтів кажуть, що холодна погода погіршує його симптоми.  Низька температура і низька вологість сприяють загострень псоріазу взимку.  Недолік сонячного світла також може надати свій вплив і привести до дефіциту вітаміну D. Наступні поради можуть допомогти людям впоратися із запаленням шкіри і суглобів при артриті, а також зменшити пов'язані з ним болю.  Просте купання в теплій воді допомагає послабити біль в суглобах, зменшити набряк і запалення.  В ідеалі вода не повинна бути занадто гарячою чи холодною, близько 33-38 ° C. Час прийому ванни - приблизно 20 хвилин.

Спробуйте зробити після купання легку розтяжку, щоб суглоби і м'язи залишалися рухливими довше.

Також людям з псоріатріческім артріром рекомендується хороший сон.  Його недолік може погіршити хронічний біль та інші симптоми хвороби.  Для досягнення і підтримки хорошого сну:

Дотримуйтесь регулярним графіком сну, лягайте спати щовечора в один і той же час.

 • Уникайте вживання кофеїну, алкоголю і тютюну перед сном.

 • Обмежте перегляд телевізора і роботу на комп'ютері перед сном.

 • Використовуйте щільні штори і тьмяне освітлення в спальні, щоб створити комфортну обстановку для сну.

 • Носіть маску для очей і використовуйте беруші, щоб забезпечити собі спокійний сон.

 • Обмежте денний сон до 30 хвилин.

 • Збільшити фізичну активність протягом дня.

 • Ведіть щоденник, щоб відстежити звички, які можуть вплинути на ваш сон.

   Регулярно зволожуйте шкіру.

 А для лікування артриту застосовуйте Гіалгель.  Його формула сприяє повному вивільненню у вогнищі запалення, доставляє активні компонентний на глибину до 7 см.

Заказать сейчас