Угрозы для коленей

Угрозы для коленей

69% людей відчували біль в коліні.  «Між молотом і ковадлом» - так часто характеризують свій стан літні люди, коли дають про себе знати суглоби. Тому що якщо хоч раз закрутило в коліні прихопило спину, можна не сумніватися: ця біль періодично про себе нагадувати. Доведеться вибирати - звикати до нього, приймати знеболюючі, які погано впливають на шлунок. Допомогти вирішити цю дилему працівник аптеки. 

СТОСУЄТЬСЯ КОЖНОГО 

Щодня наші суглоби витримують колосальні навантаження, особливо якщо ми нехтуємо відпочинком. Але іноді і активне дозвілля несе в собі загрози. Ось, наприклад, граєш з друзями в футбол чи танцюєш на черговому занятті. І начебто все в порядку, а тут - раз! Несподіваний удар, невдалий рух - і біль пронизує коліно. У травмпункті лікар після огляду призначає і нестероїдних протизапальних засобів (НПЗЗ), і мазь для зовнішнього застосування, і хондромодулятор. Здавалося, б сучасні ліки ... Чому біль не відпускає? 

Справа в тому, що через травму суглоб втрачає еластичність і синовіальну рідину, а запалення заважає хрящової тканини відновлюватися. Така ж проблема і у ... любителів малорухливого способу життя, мають зайві кілограми. І чим більше вага тіла, тим важче отримувати харчування суглобам: хрящ стоншується, кістка розростається, ходити стає все важче. Пошкодження і деформація суглобів завжди супроводжуються запаленням і болем. 

Колінний суглоб складається з трьох кісток, сухожиль, прикріплюють м'язи до кісток, і зв'язок, які в свою чергу стабілізують і з'єднують кістки. У порожнині колінного суглоба знаходяться два С-образних хряща - меніски. Їх основна роль - амортизація суглоба. Синовіальний мішок, наповнений рідиною, забезпечує плавність руху суглоба. 

Для її заповнення служить засіб Гіалгель на основі гіалуронової кислоти, Тізол, екстракту босвеліі і хондроїтин сульфату. Зверніться за телефонами, вказаними на сайті - Вам зможуть порекомендувати як повний, так і скорочений курс терапії.

Заказать сейчас